top of page

Kaos !

Stemningsrapport  fra Stangehallen i dag !

Ble forvist til den siste utpost 😦 Vi fikk betalt parkeringsbilletten, og vist langt, og lengere, og lengst ! LANGT forbi hallen. Med bur, bord og pargas tok det 20 minutter å gå og slepe og dra, til vi var framme ved inngangsdøra til hallen….

Vi hadde fått frammøtetid kl. 11.00, og må jo vente å få litt “straff” når vi ikke kommer kl. 08.00 om morgenen.

Vel inne i hallen skulle vi ha ring nr. 12, og DET var ingen spøk !! Det var å åle seg inn gjennom folkemengden, som sto som sild i tønne, mildest talt. 


Det var et kaos ut av ville Niagara ! Folk var oppgitt, og det ble fryktelig varmt i hallen ! Aldri har jeg opplevd at det har vært så trangt at det var umulig å få slått opp bordet. Måtte stelle hunden oppå reisekassa. Folk sto som sild i tønne med alle sine pakkenelliker.

Hadde det blitt panikktilstand her, er det ikke godt å si hva som hadde skjedd..

Stilte Anders i veteranklasse. Ikke lenge før han er 10 år, den lille gutten. Han elsker ringen, og vi skulle bare kose oss i dag. Dommer: Keith Nathan. 

Anders fikk blåsløyfe, han var noe stiv i bevegelsene, skrev dommeren. Han spurte ikke engang om Anders sin alder !!! Slå den ! Ellers var kritikken veldig positiv… He is very promising, sto det blandt annet, he-he ! Du skal se han utvikler seg…. 😀 😀  Undres på om dommeren var klar over at det var en veteran.

Undres på hvem som ikke er litt stiv i bevegelsene når de nærmer seg 70 +  😀  😀

Her er i allefall noen bilder av alle seniorene ! 🙂 🙂


Tusen takk, Sarah, for fine bilder i dag !

Ha en fin lørdaskveld alle sammen ! 


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page